30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. Yıldönümü Kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. Yılı kutlaması Cumhuriyet Meydanı Anıt alanında gerçekleştirildi.

Kutlama Programına İlçe Kaymakamı Oğuz Cem Murat, Garnizon Komutanı Albay Serdar Tavlayan, Belediye Başkanımız Mehmet Yaka, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Zengin, MHP İlçe Başkanı Ercan Alp, CHP İlçe Başkanı İlter Çorakçı, İyi Parti İlçe Başkanı Bayram Yalçın, S.Ü. Aydoğanlar MYO Müdürü Naim Çağlar Diri, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Önal, İlçe Nüfus Müdürü Recep Kesik, İlçe Emniyet Müdür V. Komiser Ramiz Kanık, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Sönmez, İlçe Müftüsü Sırrı Fuat Ateş, Sivil Toplum Kuruluş Başkanları, Şehit aileleri ve Gaziler, Askeri Erkan, vatandaşlar ve Basın Mensupları katıldı.

Program İlçe Kaymakamı Oğuz Cem Murat tarafından Atatürk Anıtına Kaymakamlık Çelengi, Garnizon Komutanı Albay Serdar Tavlayan tarafından Garnizon Komutanlığı Çelengi ve Belediye Başkanımız Mehmet Yaka tarafından Belediye Çelengi sunumunun ardından katılımcılarla birlikte 1 dakikalık saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşımız hep birlikte okundu.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından İlçe Kaymakamı Oğuz Cem Murat, Garnizon Komutanı Albay Serdar Tavlayan, Belediye Başkanımız Mehmet Yaka tarafından tebriklerin kabulü gerçekleştirildikten sonra program sona erdi.