AK PARTİ İLÇE BAŞKANI ZENGİN VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİNDEN BAŞKAN YAKA’YA ZİYARET

AK Parti Karapınar İlçe Başkanlığı görevine getirilen Yusuf Zengin ve Yönetim Kurulu Üyeleri Belediye Başkanı Mehmet Yaka’yı ziyaret etti.

Belediye Başkanı Mehmet Yaka’ yı ziyarete, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Zengin, ve AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve Başkan Yardımcısı Halil Aker katıldı.

Belediye Başkanı Mehmet Yaka, Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilen ziyarette konuşan Başkan Yaka “‘İlçemiz gerçekten Türkiye haritasında parmakla gösterilebilecek ender bir yer ve her şeyiyle bir cazibe merkezi. Tarımı, Hayvancılığı, Enerjisi doğal güzellikleriyle ayrı bir zenginlik içeriyor. Bizlerin yetkili makam ve sizlerinde siyasi ilgililer olarak memleketimiz için el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz. İlçemiz çalışmalar ve projelerle neredeyse bir şantiye haline geldi. Göreve geldiğimiz andan itibaren, halkımıza nasıl ve ne şekilde en iyi hizmeti sunabilirim bunun çalışmalarını ve projelerini yaptık. Allah’ın izniyle ilçemizde bugüne kadar yapılmayan hizmetleri yapmaya devam ediyoruz. Bunun içinde ortak akıl çalışmalarımızda el birliğiyle ve güç birliğiyle ilçemize yakışır yatırım ve hizmetleri getirmenin ilçemiz için çok kazançlı olacağını belirtmek isterim. Yaptığınız ziyaret için teşekkür eder, AK Parti İlçe Başkanlığı görevine getirilen Yusuf Zengin ve Yönetim Kurulu Üyelerinin halkımız için hayırlı olmasını dilerim” dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Zengin yaptığı konuşmasında “Karapınar olarak gerek iktidarın gücüyle gerekse belediyemizin girişim ve çalışmalarıyla birlik ve beraberlik içerisinde hareket edip, ilçemize en iyi hizmeti getirmenin plan ve projelerini yapacağız. Bu görevde AK Parti İlçe Yönetimi olarak ortak akıl ile hareket ederek üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz. İlçemizi gelişen ve değişen Türkiye’nin en zengin ilçelerinden biri haline getirmektir. Şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarımın hepsi genç ve çalışkan bir yapıya sahiptir. Hizmet için elbirliğiyle çalışıp Karapınar’ımızı hak ettiği konuma getireceğiz İnşallah” dedi.