BAŞKAN YAKA’DAN İLÇE MÜFTÜSÜ AYDIN VE EMNİYET MÜDÜRÜ METE’YE VEDA YEMEĞİ

Karapınar Belediyesi tarafından ilçemizde görev yapan ve tayini Muğla’nın Datça ilçesine çıkan İlçe Müftüsü Yunus Aydın’a ve tayini Şırnak’ın Cizre İlçesine çıkan İlçe Emniyet Müdürü Muharrem Mete onuruna 17.07.2023 Pazartesi günü veda yemeği düzenlendi.

Veda yemeğine İlçe Kaymakamı Oğuz Cem Murat ve eşi, Garnizon Komutanı Albay Serdar Tavlayan ve eşi, Belediye Başkanımız Mehmet Yaka ve eşi, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Zengin ve eşi, MHP İlçe Başkanı Ercan Alp, CHP İlçe Başkanı İlter Çorakçı, Belediye Başkan Yardımcımız Halil Aker, Belediye Meclis Üyelerimiz, İlçe Müftüsü Yunus Aydın ve eşi, İlçe Emniyet Müdürü Muharrem Mete ve eşi, İlçe Protokol Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluş Başkanları ve basın mensuplarının katılımları ile gerçekleşti.

Belediye Başkanımız Mehmet Yaka ve İlçe Kaymakamı Oğuz Cem Murat yemek sonunda İlçe Müftüsü Yunus Aydın’a ve İlçe Emniyet Müdürü Muharrem Mete’ye ilçemize görev süresi boyunca vermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Kendisine ailesi ile mutlu ve başarılı bir hayat diliyor, kendisine bir kez daha teşekkür ediyoruz dediler.
İlçe Müftüsü Yunus Aydın’a ve İlçe Emniyet Müdürü Muharrem Mete’ye Belediye Başkanımız Mehmet Yaka ve eşi Meke Gölü Tablosu ve fincan takımı hediye ederken, Kaymakam Oğuz Cem Murat ve eşi, teşekkür plaketi ve lavanta demeti takdim ettiler.