BAŞKAN YAKA DEPREMZEDELERİ ZİYARET EDİP ÇOCUKLARA OYUNCAK HEDİYE ETTİ

Belediye Başkanımız Mehmet Yaka, İlçe Kaymakam Vekili Veli Avcı ve eşi, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Önal ve Gençlik Merkezi Müdürü Muhammet Ali Karakul ile birlikte ilçemizde misafir edilen depremzede ailelerinin kaldığı Sultan Veled KYK Yurdu’nu ziyaret ederek depremzede vatandaşlara geçmiş olsun temennisinde bulundu. Sultan Veled KYK Yurdu’nda deprem bölgesinden gelen çocuklar için açılan ana sınıfında eğitim öğretim faaliyetlerini inceleyerek çocuklara oyuncak hediye ettiler.

Yurtta kalan depremden etkilenen çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Yaka, depremzede vatandaşlara bir istek ve talepleri olup olmadığını sordu. Depremzedeler de Belediye Başkanımız Mehmet Yaka’ya ve İlçe Kaymakam V. Veli Avcı’ya teşekkür ederek, “Çok yardımcı oldunuz, Allah razı olsun, teşekkür ederiz. Bir sıkıntımız yok. Allah bu felaketi kimseye göstermesin” diye dua ederken, Belediye Başkanımız Mehmet Yaka; “Hamdolsun burada kalan vatandaşlarımızın tüm ihtiyaçlarını karşılamak için devletimizin tüm kurumlarıyla koordineli bir şekilde çalışıyoruz”dedi.