BAŞKAN YAKA İL DÜZEYİ VE ULUSAL DÜZEYDE YAPILAN YARIŞMALARDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERLE KAHVALTI PROGRAMINDA BULUŞARAK ÖDÜLLERİNİ TAKDİM ETTİ

Belediye Başkanımız Mehmet Yaka, İl düzeyi ve Ulusal düzeyde yapılan “Türkiye 5. Akıl ve Zekâ Oyunları, Haydi Bil Bakalım Bilgi Yarışması, Haydi Pişir Bakalım Yemek Yarışması, Haydi Konuş Bakalım Münazara Yarışması, Akif’in Sözü Cumhuriyet’in 100'ü Kompozisyon” yarışmalarında dereceye giren öğrenciler, danışman öğretmenleri ve okul idarecileriyle Belediyemizin düzenlemiş olduğu kahvaltı programında buluştu.

Programa İlçe Kaymakamımız Oğuz Cem Murat ve eşi, Belediye Başkanımız Mehmet Yaka ve eşi, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Zengin, MHP İlçe Başkanı Ercan Alp, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Önal, Başkan Yardımcımız Halil Aker ve Belediye Meclis Üyelerimizden Mustafa Kurum, Mustafa Köklüsoy, Şenel Küçükdurmuş, Erol Parlak, Ahmet Uğurlu, Tayfur Altuntaş, Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Birol Pekince, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Etkinlikte konuşan Belediye Başkanımız Mehmet Yaka, geçen yıl olduğu gibi bu sene de ilçemize derece kazandıran öğrencilerimizi, öğretmenlerini ve okul idarecilerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Program sonunda dereceye giren Karapınar Belediye Başkanlığımızın destekleriyle öğrencilere, danışman öğretmenlerine ve okul yöneticilerine İlçe Kaymakamımız Oğuz Cem Murat, Belediye Başkanımız Mehmet Yaka, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Zengin, MHP İlçe Başkanı Ercan Alp ve Belediye Meclis Üyelerimiz tarafından hediyeleri ve plaketleri takdim edildi.