BELEDİYEMİZDEN MAHALLELERDE TIRPANLAMA ÇALIŞMASI

Karapınar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde cadde ve sokaklarda insanları rahatsız eden yabancı ot ve çevre temizliği çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Ana caddeler başta olmak üzere ilçe genelinde yabancı otlara karşı ve çevre temizliği çalışmaları başlatan Karapınar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını devam ettiriyor.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Mehmet Yaka şunları söyledi," Kurban Bayramının da yaklaşması ve havaların ısınması nedeniyle insanlarımızı rahatsız eden yabancı otların ve ilçe genelinde sık kullandıkları alanların daha temiz bir görünüme kavuşması amacıyla yol ve kaldırım kenarlarında yetişen yabancı dikenli ve dikensiz otların insanlarımıza rahatsızlık vermesi ve çevreye çirkin bir görüntü oluşturması nedeniyle planlı ve programlı bir şekilde mahallelerimizin özellikle ana caddelerinden başlamak suretiyle sokaklar da dahil yabancı ot ve çevre temizliği çalışmalarımız devam etmektedir. Halkımızın sağlığını her zaman ön planda tutmaktayız. Vatandaşlarımızın sağlıklı ve temiz bir ortamda yaşamlarını sürdürmeleri için elimizden gelen çabayı göstermekteyiz. Çevre temizliği konusunda da vatandaşlarımızın sık kullandıkları cadde, sokak, park bahçe gibi birçok alanları temiz tutmalarını ve çevresini kirletmeden temiz olarak bırakmaları "En iyi temizlik kirletmemektir" sözünden hareketle çevre temizliği hususunda da vatandaşlarımızın yardımcı olmalarını istiyoruz" dedi.