KUTLU ZAFERİN YIL DÖNÜMÜNDE ŞEHİTLER DUALARLA YAD EDİLDİ

Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin 101’inci yıldönümü nedeniyle Karapınar Şehitlik Anıtı’nda anma programı düzenlendi.

Karapınar Belediyesi tarafından ilçemiz Bölge Trafik İstasyonu’nda bulunan parka şehitlerimizin anısına “Şehitlik Anıtı” yaptırılarak 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında program düzenlendi.

Programa İlçe Kaymakamı Oğuz Cem Murat, Garnizon Komutanı Albay Serdar Tavlayan, Belediye Başkanımız Mehmet Yaka, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Zengin, MHP İlçe Başkanı Ercan Alp, S.Ü. Aydoğanlar MYO Müdürü Naim Çağlar Diri, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Önal, İlçe Nüfus Müdürü Recep Kesik, İlçe Emniyet Müdür V. Komiser Ramiz Kanık, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Sönmez, İlçe Müftüsü Sırrı Fuat Ateş, Sivil Toplum Kuruluş Başkanları, Gaziler, Askeri Erkan ve Basın Mensupları katıldı.

Selçuklu Camii İmam Hatibi Abbas Çakıcı tarafından Kur'an-ı Kerim tilavetinin okunmasının ardından İlçe Müftümüz Sırrı Fuat Ateş tarafından şehitlerimiz için dualar edildi.

Belediye Başkanımız Mehmet Yaka “Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin 101. yıl dönümünde 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlayarak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, vatanımız ve bağımsızlığımız uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi, rahmetle ve minnetle yâd ediyorum. Bugün kutlu zaferin yıl dönümü etkinlikleri kapsamında İlçemiz Bölge Trafik İstasyonu yanında bulunan parka Belediyemiz tarafından yaptırılan Şehitlik Anıtı’nda şehitlerimizi dualarla yad ediyoruz. Karapınarlı şehitlerimizin fotoğraflarının ilerleyen günlerde Şehitlik Anıt’nda yer alacağını ifaden eden Başkan Yaka ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.